Snapsting for Børn

Præsentation

Snapsting er en fest vi skaber i fællesskab, og som har været et omdrejningspunkt i byen i mere end 400 år.

Snapsting for Børn får Borgvold til at summe af legende og lærende børn i uge 26, og der er masser af tilbud til skoler (0.-6. kl.) og daginstitutioner. Vi starter dagen kl. 9.00 med fælles morgensang, og dernæst er der workshops (med tilmelding) for skoler og børnehaver rundt om i parken. Der vil også være tilbud uden tilmelding.

Find de mange gode tilbud for institutioner og skoler længere nede på siden.

Tilmeldingen åbner mandag den 6. maj kl 10.00 - find link til tilmelding under beskrivelserne her på klcviborg.dk.

Vi mødes i Viborg til Snapsting fra den 21. til den 30. juni 2019.

Angående tilmelding

Tilmeldingen foregår efter først til mølle, men der er mellem 1500 og 2000 pladser hver dag – så lad være at gå i panik, der burde være aktiviteter til alle. Bestil kun de billetter, I ved, I gerne vil bruge. Lad være at hamstre flere, end I skal bruge. Det er også en kæmpe hjælp for os, hvis I kun bestiller til én klasse / børnegruppe ad gangen. Ellers har vi meget svært ved at gennemskue, hvem I er, og hvor gamle de børn, I kommer med, egentlig er.

Husk at framelde workshoppen - hvis I bliver forhindret

Vi vil rigtigt gerne tilbyde din plads på Borgervold til en anden institution, hvis du bliver forhindret. Så husk at melde fra i god tid og senest 72 timer inden workshoppen. Framelding af workshoppen kan altid ske til sekretariatet på sfbborgvold@viborg.dk – eller på tlf. 40 63 08 41.

Pr. 1. maj 2018 er der indført et no-show-fee på 500 kr., hvis du ikke senest 72 timer inden workshoppen framelder dig. Hvis der slet ikke er nogen framelding, vil no-show-fee være på 1000 kr. Eventuel indtægt fra no-show-fees kommer i en pulje, der går til booking af næste års aktører til Snapsting.

Hvordan fungerer no-show? Tilmelding er forpligtende/bindende, selvom det er et gratis event. Aktørerne ved workshoppen har en deltagerliste og registrerer de fremmødte. Det er skolernes og børnehusenes eget ansvar at have en backup plan for sygdom og lignende.

Kontakt
Rikke Kamedula Skovsbo
Børnekulturkonsulent
20 63 08 41

Forløb udbudt af Snapsting for Børn

Dagtilbud

Grundskole