Street Karavanen

01.06.2017

I forbindelse med, at Viborg i 2018 får et GAME Streetmekka giver Viborg Kommune mulighed for at eleverne på jeres skole kan prøve kræfter med gadeidræt. Det sker med projektet Street Karavanen. Økonomien for projektet har Viborg Kommune sørget for, så hvis I kan se potentialet for jeres skole i dette projekt, er det blot at finde frem til, hvilken løsning, der fungerer bedst for netop jeres skole.

Koncept

Street Karavanen er et projekt, der kan blive en del af jeres skolegård. Aktiviteterne er idrætterne parkour, streetbasket, street fodbold og bouldering.

Først kommer Street Karavanen og opstiller et setup til de efterfølgende aktivitetsdage. Udgangspunktet er, at opsætningen foregår mandag og tirsdag efterfulgt af aktiviteter onsdag, torsdag og fredag.

Kompendium

Street Karavanens kompendium vil bestå af konkrete værktøjer og øvelser til at udføre street aktiviteter i undervisningen med udgangspunkt i gadeidrætterne, som eleverne vil prøve kræfter med i løbet af aktivitetsdagene.

Lærerne får mulighed for at deltage aktivt i afviklingen af aktiviteterne. Det giver lærerne nogle konkrete ‘spisesedler’, som kan bruges både før, under og efter Street Karavanen kommer ud på skolen.

Vi kommer med udstyret

Vi medbringer som en del af dette setup en parkourbane med en mindre boulderingvæg. Derudover tager vi udstyr med til at lave streetbasket og street fodbold. Ved afslutningen vil alle eleverne, der deltager i Street Karavanen, modtage et diplom og en gave.