Sommerhilsen fra Naturskolen

14.06.2018

Sikke et forrygende skoleår der nu er gået. Naturskolen har i skrivende stund tre uger tilbage af skoleåret, og selv de uger er fuldt booket med skønne nysgerrige elever fra alle jeres skoler. Book forløb til næste skoleår allerede nu. Naturvejlederne står klar!

I skal have tusind tak for det gode samarbejde, der har været – også i år. I lærere er kommet glade til os, med forberedte elever og været aktivt deltagende.

Nogle af jer finder på anderledes ting, som vi bliver en del af. Se billedet, som er taget ved opstarten af Stoholm indskolings vildeste rollespil, der foregik på Hald over 3 dage. Vi fik lov til at være med som smede og elvere.

Vi naturvejledere finder også hele tiden på nye aktiviteter og sløjfer gamle. Fx er samarbejdsaktiviteten Robin Hood blevet til Jens Langkniv – book den bare, så vi kan få den prøvet af. Hvis I har gode ideer til os, så kom endelig med dem.

Book os endelig til skoleåret 2018/19. En klasse må max optage en naturvejleder 4 dage om året. Men I må selvfølgelig bruge vores steder uden os, og vi finder gerne grej frem til jer. 

Naturskolen ønsker jer alle en rigtig god sommer. Og vi glæder os til at være sammen med jer i det nye skoleår.