KLC Viborgs Foreningspulje

27.10.2019

Vi satser på at få flere foreninger på klcviborg.dk, så Viborg Kommunes børn kan opleve de kvaliteter ”Forenings Danmark” kan byde ind med i skoletiden.

Med foreningspuljen ønsker vi at højne samarbejdet mellem skole og foreningslivet og giver derfor en økonomisk håndsrækning til de foreninger, som vil åbne døren for vores børn i Viborg Kommune og bidrage til en varieret skoledag.

Foreningspuljen er et samarbejde mellem Kultur & Udvikling og Børn & Unge, som i alt har afsat 100.000 kr. fra august 2019 til juni 2020. Midlerne skal bruges til at få foreningslivets kompetencer og muligheder i spil for vores kommunale skoler i dagtimerne.

Hvis foreningen modtager økonomisk støtte fra puljen, forpligtiger de sig på at beskrive erfaringerne fra et forløb med en skole. Således kommer der gode erfaringer og kontakter, der kan blive til undervisningsforløb på hjemmesiden til gavn for flere.

Fortæl endelig om puljen, hvis I kontakter folkeoplysende foreninger ifm. åben skole-forløb, så deres frivillige kan få en lille håndsrækning. Viborg Idrætsråd står også klar til at hjælpe foreningerne med at benytte sig af puljen, så henvis også til dem pia [at] viborgidraetsraad [dot] dk

Se beskrivelsen af puljen her Foreningssamarbejde

Alle de nye forløb kommer på siden her Foreninger i skolen