GAME Streetmekka Viborg

Præsentation

Står I og mangler et sted, hvor jeres elever kan få brændt noget krudt af i rå og uformelle omgivelser? Eller skal jeres elever introduceres til gadeidrætten, en måde at bevæge sig på, der har potentiale til at nå nogle af de børn og unge, der måske ikke føler sig tilpas i traditionelle idrætsforeninger? Så er GAME Streetmekka Viborg måske det rette sted!

GAME arbejder med gadeidræt for børn og unge, og vi har derfor de fedeste faciliteter, der på hver sin unikke måde bidrager til en fed oplevelse for eleverne. Der er mulighed for at slå sig løs på asfaltbanen til basket og fodbold, i parkour/trialområdet, i skate-området, på klatrevæggen eller man kan vise sine vildeste mooves i dansesalen. Uanset hvilken af de 3.000 kvm. man befinder sig på, vil man opleve, hvordan GAME Streetmekka Viborg indbyder til gadeidræt, bevægelse og højt humør. 

I forbindelse med et besøg hos GAME Streetmekka Viborg, har I som undervisere både mulighed for selv at tilrettelægge dagens aktiviteter, ligesom I har mulighed for at booke en af vores kompetente instruktører til at præsentere eleverne for de forskellige grene af gadeidrætten. Såvel husets faciliteter som den ,kultur der findes, indbyder til flere former for både læring og aktivitet. I kan finde inspiration til hvordan jeres elever får størst muligt udbytte af dagen i dette skolekatalog, ligesom I altid er mere end velkomne til at tage kontakt.

Hvis I ikke har besøgt GAME Streetmekka Viborg før, kan I få et godt indtryk af hvad det er for et sted, ved at gå en virtuel tur i huset.

Kommunale skoler og institutioner kan låne GAME Streetmekka Viborgs lokaler og faciliteter gratis i hverdage mellem 8.00 og 15.00. Booking er påkrævet.

Kontakt

Forløb udbudt af GAME Streetmekka Viborg

Dagtilbud

Grundskole

Ungdomsuddannelse