Carte Blanche - egnsteater i Viborg

Præsentation

Egnsteater i Viborg siden 2004. Carte Blanches forestillinger henvender sig til publikum i alle aldersgrupper. Teatret laver nærværende forestillinger, ofte med en filosofisk eller naturvidenskabelig tematik, og altid med en blanding af humor og alvor.

Carte Banche har turneret i 25 lande og samarbejder ofte med andre kulturinstitutioner. Carte Blanche tilbyder forskellige forløb for børn, unge og institutioner, samt deres undervisere:

ENGLESTUE - De ældste børnehavebørn, samt 0.-2- klasse
Carte Blanche skaber hvert år i december en anderledes kreativ julestue. Det er blevet en tradition, at kommunens institutioner (de ældste børn i børnehaven samt 0.-2. klasse) gratis inviteres indenfor i ENGLESTUE i hverdagene, mens der er adgang for familier i weekenderne. ENGLESTUE skabes af forskellige kunstnere fra år til år, men er hver gang fyldt med stemning og poesi. Et møde, der med garanti både pirrer sanserne og får julefreden til at sænke sig.

BØRNEFORESTILLINGER OG WORKSHOPS FOR UNDERVISERE
Teatret præsenterer også gæstespil for børn og unge i ferierne. Desuden afholder Carte Blanche til tider workshops med temaer som dialog, nysgerrighed og poetiske læringsrum. Disse workshops henvender sig også til undervisere. Undervisere eller institutioner er altid velkomne til at kontakte Carte Blanche, hvis de har interesse i særligt tilrettelagte workshops eller arrangementer.

Carte Blanche hører hjemme på Viborg Kaserne, hvor teatrets sal Værkstedsscenen kan huse op til 150 publikum.

Forløb udbudt af Carte Blanche - egnsteater i Viborg

Grundskole

Ungdomsuddannelse