Tilmeld din 6. klasse MADmovers

02.05.2018

Hvis I vil have bedre spisepauser og gode måltidsvaner. Tilbyd din klasse et veltilrettelagt undervisningsforløb, hvor I får tilsendt alt, hvad I skal bruge. I skoleåret 2018/2019 tilbyder Arla Foods undervisningsmaterialet MADmovers til alle 6. klasser i hele Danmark.

MADmovers er et tværfagligt undervisningsforløb, hvor klassen arbejder innovativt med deres måltidsvaner og spisepauser, og hvor de dermed selv er med til at skabe bedre rammer for klassens måltidskultur. MADmovers er et komplet undervisningsmateriale, hvor læreren får de konkrete værktøjer og øvelser til at guide sine elever gennem skabende og kreative arbejdsprocesser fx pædagogisk vejledning, elevøvelser, arbejdsplakater til klassen og de nødvendige materialer til øvelserne.

Forløbet er bygget op om 10 undervisningslektioner og skal afvikles i november. Læreren planlægger selv, hvordan og hvornår de 10 lektioner gennemføres. Materialet tager afsæt i det tværgående tema innovation og entreprenørskab samt det obligatoriske tema sundheds-og seksualundervisning og familiekundskab. MADmovers er ikke tiltænkt ét bestemt fag, men er et klasseprojekt, som kan anvendes i flere fag og tværfaglige forløb fx dansk og madkundskab.

Tilmeld din klasse og læs mere.

Yderligere information
MADmovers Folder
MADmovers Plakat