Syng med på nye Sange til Verden

11.03.2019

Kulturprinsen i Viborg vil med det regionale projekt Sange til Verden skabe opmærksomhed om FN’s 17 Verdensmål for bæredygtig udvikling. Kulturprinsen har derfor udviklet et inspirationsmateriale, som giver lærere og pædagoger inspiration til at arbejde med børnene i kunstneriske og kreative sammenhænge.

Børn og unge i hele Region Midtjylland skal i løbet af foråret arbejde kreativt med begreber som bæredygtighed, klima og forbrug. Begreber, som ellers kan være lidt uhåndgribelige, men som der kommer mere og mere fokus på, også i børns hverdag.

Projektet tager udgangspunkt i syv nykomponerede Sange til Verden, som er skrevet af unge MGK-elever fra Region Midtjylland på baggrund af Verdensmålene. Sangene skaber en række sanselige, følelsesmæssige og konkrete billeder på nogle af de 17 Verdensmål, som børn kan synge med på og relatere til deres eget liv. Projektet kulminerer med koncerter og events under Europæisk Kulturregions Festival GENOPDAG i juni 2019.

Det er også muligt at deltage i en række gratis kurser, hvor kunstnere vil give inspiration til at lave kreative workshops med børnene. Læs mere her: Værksted med Verdensmål - animation

Find mere information om Sange til verden