Ny transportpulje og procedure i 2018

09.01.2018

Med tilførslen af nye midler til transport har KLC Viborg forsøgt at samle beløbene i én samlet pulje, der understøtter åben skole og dagtilbud. Samtidig lancerer vi en ny ansøgningsfunktion, så transportpuljen kan søges direkte fra klcviborg.dk.

Hidtil har transporten til aktiviteter i eksterne læringsmiljøer været dækket af flere forskellige puljer. Det ændrer vi ved at samle midlerne i én pulje.

KLC Viborg lancerer samtidig en ny ansøgningsformular til transportpuljen. Fra uge 3 er det muligt at søge transporttilskud direkte fra forløbsbeskrivelserne på klcviborg.dk. Vi håber, dette vil gøre transportpuljen mere gennemsigtig for lærere og pædagoger og lettere at søge. Det er nu muligt at søge om forhåndsgodkendelse op til 1 år frem, så man kan være sikker på, at transportudgifterne bliver dækket.

Fra 2018 forsøger KLC Viborg yderligere at indføre et nærhedsprincip hvilket betyder, at 6. 7. 8. 9. og 10. klasse skal benytte aktiv transport, hvis afstanden til aktiviteten er mindre end 6 km. Husk at Danmarks Cyklistforbund hjælper med en ekstra voksen til turen læs Pedalkraft - Ja tak.

Læs mere her: Transporttilskud