Nationalt netværk af skoletjenester

KLC Viborg samarbejder med Nationalt netværk af skoletjenester, som er et nationalt netværk med fire regionale koordinatorer. Nationalt netværk af skoletjenester har til formål at styrke videndelingen, udviklingen og netværket mellem kultur-, lærings- og skoletjenester på museer, kulturinstitutioner og i kommuner med henblik på at styrke anvendelsen af kulturinstitutionernes læringsressourcer i skolernes undervisning.

Nationalt netværk af skoletjenester afdækker, opsamler og videreformidler praksiseksempler og erfaringer med åben skole fra hele landet. Dette blandt andet gennem nationale kortlægninger, som bygger på viden fra skolechefer, skoleledere, lærere, PLC'er, kulturinstitutioner og andre eksterne læringsmiljøer. Se kortlægningerne.

Nationalt netværk af skoletjenester har udarbejdet et årshjul med alle de nationale begivenheder, der tilbydes skoler. Se Årshjul.

Find spændende arrangementer, temadage, artikler og andre nyheder for eksterne læringsmiljøer på http://skoletjenestenetvaerk.dk/

Koordinator for Region Midtjylland:

Rikke Bækstrøm
Tlf.: 30 55 73 45
E-mail: rb@skoletjenestenetvaerk.dk

 

Foto: Ida Teitgen