Kunstner Cindy Rudel

Dans/Performance

Om mig

Udviklingen af nye ideer og former for hvad scenekunst er, kan skabe, tager form af og berøre har været kernen i mit virke som performer og co - creator. Jeg har samlet mange års erfaring i at guide et deltagende publikum gennem sensorisk taktile oplevelser, interaktiv leg og poetiske rum. Min særlige passion er kroppens anatomi og hvordan den finder udtryk i verden. Kroppens bevægelser er et helt univers tilknyttet til alt det vi lever og tænker. Og er.

Uddannet som performer og danser hos School of Stage Art, Cantabile 2, Denmark. Yderlig uddannelse i somatic movement , embodied anatomy, butoh dance, yoga og qi gong.

Referencer til scenekunstneriske projekter i Viborg og Aarhus:

Carte Blanche /  Kalejdoskop, Vandspejling, I Papirtræets skygge, Alt det er fortalt, TIME woke up in darkness.

Wunderland (Aarhus) Sommerfugle Effekter, Body of dreams, Phoenix.

 

Indhold og arbejdsmetode

Når et barn bevæger sig, er der glæde. Mine bevægelses workshops fokuserer på den glæde. Barnets naturlige evne til at forestille sig noget, at skabe og lege inspirerer mig som performer.

I mine workshops vil vi opdage bevægelser, udforske deres udtryk og transformationer. Børnene vil udforske forskellige former og kvaliteter af bevægelse og udvikle disse gennem bevidsthed og forestillingsevne. Den kreative proces vi bevæger os ud i er en kollektiv proces. Vi undres sammen. Vi deler vores nysgerrighed. Gennem bevægelse og leg opdager og bygger vi vores egen viden og forståelse. Denne proces vil styrke barnets mod og fornemmelse af sig selv gennem kroppens bevidsthed og erfaring.

Under Yderlige information, få du et indblik i ”Kropsliggjort Anatomi” og ”Svanernes Verden”, to workshops jeg har udviklet og tilbyder.

 

Målgruppe
Indskoling og dagtilbud

 

Forløbstype 1, 2 og 3
Honorar og forløbstyper

 

Kontaktoplysninger
Cii7 [at] gmx [dot] de

 

Tilbage til Kunstnerbank

Yderligere information