Fuld power, sammenhold og nye udfordringer

Beskrivelse

Oplev nye sider af dine elever og lad dem udforske nye sider af sig selv og hinanden fysisk og mentalt. I hyggelig stemning med fokus på personlig og gruppestyret udvikling med et smil på læben, og sved på panden.

Aktivitet
Vi skræddersyer et tilbud til jer efter aftale.

Vi stiller altid med 1-2 teknisk dygtige instruktører, som har års erfaring med at give karate-novicer en sjov og udfordrende oplevelse med vores sport.

Elementer vi vil komme igennem: Kort om den japanske kultur i karate (ydmyghed, diciplin, respekt, selvudvikling), basale spark, stød og parader ud i luften, på pude og i samarbejde med makker.

Derudover et element af det fysiske i karate (armstrækkere, hårde stød/spark på pude). Karate kan være teknisk, og det kan være højintensitiv træning. 

Vi kan ikke lave super ninjaer ud af jer på en gæsteundervisning, men vi kan flytte jeres grænser, mens I griner og får sved på panden.

Forberedelse og efterbehandling
I danskfaget kan der arbjedes med faglitteratur om kampsport, som levendegøres via oplevelsen.
I idrætfaget kan man fx zoome ind på denne sportgrens normer og værdier samt ordkendskab.

Formål

Igennem anderledes udfordringer styrkes elevernes sammenhold. 

En gæsteundervisning ved os viser nye sider af eleverne, og idet de ser nye sider af hinanden, styrkes gruppedynamikken.

Alle kan lave karate, og i de fleste klasser er alle elever lige meget på bar bund i denne udfordring, hvor I skal prøve kræfter med spark, slag og kast.

I idræstfaget kan der særligt arbejdes med kompetenceområdet idrætskultur og relationer i form af normer og værdier samt ordkendskab.