Gratis

Erhvervsmesse & Viborg Uddannelsesmesse 2019

Beskrivelse

Igen i år afholder vi i Viborg den tilbagevendende Erhvervs- og Uddannelsesmesse som er for alle 8., 9. & 10. klasser i Viborg Kommune, samt deres forældre - derudover er alle fri- og efterskoler i Viborg Kommune også velkomne til at deltage.

Den store dag er på onsdag den 18. september 2019 og messen finder sted i Vibocold Arenas Haller på Tingvej 5 – 8800 fra kl. 10-17

Det er aftalt med skolechefen at Viborg Erhvervs- og Uddannelsesmesse er understøttende undervisning. Derfor forventes det at de enkelte klassers lærere er tilstede under hele arrangementet og deltager aktivt.

Ungdomsuddannelserne i kommunen er allerede ved at gøre klar til den store dag, hvor de under samme tag kan møde de unge og inspirere dem til valg af uddannelse.
Virksomhederne har i år vist stor interesse i at møde Fremtidens arbejdskraft på messen, og arrangementet bliver endnu større og mere spændende i år. Dermed er det samlede arrangement vokset til et af Danmarks største af sin slags, med mere end 4.000 besøgende.

Det bliver en spændende dag med masser af sjove aktiviteter, oplæg og konkurrencer samtidig med at finalen i SKILLS også bliver afholdt på messen.

I vedhæftede fil med finder i praktisk info omkring transport, mødesteder, kort over området osv.

Hvis I er bevilliget bustransport til messerne, skal I selv bestille busser her på siden.

Formål

Viborg Erhvervs- og Uddannelsesmesse formål er at understøtte eleverne i at træffe karrievalg på baggrund af egne ønsker og forudsætninger, samt give en alsidig viden om uddannelses- og erhvervsmuligheder.

Eksempler fra Fælles Mål
Uddannelse og Job - Der arbejdes inden for kompetenceområderne personlige valg, fra uddannelse til job og arbjedsliv, men med et særligt fokus på uddannelse- og jobkendskab.

Sted
Viborg Stadion Center
Stadion Alle 7
8800 Viborg

Når I ankommer til Viborg Stadion hal vil jeres bus standse umiddelbart bag stadion på Stadion Alle. Se kort under praktisk information

Undervisningsmateriale

Invitation og praktisk information