Forår og flotte forløb

15.05.2019

Torsdag d. 9. maj skød vi foråret i gang med et festfyrværkeri af flotte forløb, der blev præsenteret på årets Forårsbazar. 26 udbydere fra KLC Viborg præsenterede deres forløb for de fremmødte lærere og pædagoger.

Skolebridge, Byggebox, KribleKrable, Haver til maver, Musikmakker, Kunstnerbank, Petanque, Levende Musik i Skolen, Pedelkraft ja-tak, Yoga, Kajakfanger, kunstudstilling, StoryLab, animation og meget meget mere. Mulighederne er mange, når skoler og børnehaver skal skabe en varieret hverdag for børnene.

I Viborg Kommune arbejder vi målrettet med den åbne skole og det åbne dagtilbud, og det kom i høj grad til udtryk denne eftermiddag, hvor de mange udbydere på klcviborg.dk stillede mandstærkt op til bazaren i Naturvidenskabernes Hus.

De deltagende lærere og pædagoger fik masse af inspiration til den kommende årsplanlægning. KLC Viborgs ambassadører deltog i arrangementet og fik mange ideer med hjem, så de nu kan præsentere dem for kolleger, der ikke havde mulighed for at deltage på dagen.