Den overnaturlige efterårsskov

04.11.2017

Efteråret er en god tid til at tage ud i skoven og opleve det overnaturlige – trolde, hekse, helheste og damer med hule rygge - for vi taler jo selvfølgelig ikke om nisserne. Naturskolen laver magiske efterårsaktiviteter for både dagtilbud og skoler.

Aktiviteterne om det overnaturlige er gode her i den kolde tid, da der er meget bevægelse i dem. Børnehavebørnene er rigtigt gode til at leve sig ind i universet i dagslys, mens dem fra 3. klasse og op helst skal have det magiske serveret, når det er buldermørkt – uden lommelygter.

Til børnehavebørnene er der aktiviteten Grimms Eventyr, hvor vi tager rundt i Undallslund skov mens vi gennem dramatiseret fortælling møder magiske myrer, truende trolde, herlige hekse og åndede åmænd.

Til 3. klasse og op er der aftenturen Nat-natur-tur med næsten sande fortællinger om trolde, genfærd og andet godtfolk. Det er stort at opleve naturen om natten. Disse aftenture, der selvfølgelig kun kan udføres når det er mørkt, kombineres tit med en fællesspisning for klassen på en af vores Naturskolesteder, der jo gratis må lånes af forældreråd.