Gratis

Snapsting for Børn - dagtilbud

Beskrivelse

I hele uge 25 vil det igen summe af liv på Borgvold. Området bliver forvandlet til et eldorado af herligheder for børn. Hver morgen begynder vi med en fælles morgensang. Dernæst er der workshops (med tilmelding) for skoler og børnehaver rundt om i parken.

Om torsdagen er formiddagen dedikeret til de helt små, når vi byder på 'Snubledag' for de 0 – 3-årige (både institutioner og private er velkomne).

Snapsting for Børn er en del af Hærvejsfestivalen, som afholdes hvert år i sidste uge af juni.

Snapsting for Børn er et samarbejde imellem Kulturprinsen, Kulturskolen Viborg og Viborg Bibliotekerne.

Program og tilmelding her: Snapsting for Børn.

 

Husk at framelde workshoppen - hvis I bliver forhindret

Vi vil rigtigt gerne tilbyde din plads på Borgervold til en anden institution, hvis du bliver forhindret. Så husk at melde fra i god tid og senest 72 timer inden workshoppen.

Framelding af workshoppen kan altid ske til Anne-Marie Fledelius på amf@viborg.dk

Pr. 1. maj 2018 er der indført et no-show-fee på 500 kr., hvis du ikke senest 72 timer inden workshoppen framelder dig. Hvis der slet ikke er nogen tilbagemelding, vil no-show-fee være på 1000 kr. Eventuel indtægt fra no-show-fees kommer i en pulje, der går til booking af næste års aktører til Snapsting.

Hvordan fungerer no-show?
Tilmelding er forpligtende/bindende, selvom det er et gratis event.
Aktørerne ved workshoppen har en deltagerliste og registrerer de fremmødte. Det er skolernes og børnehusenes eget ansvar at have en backup plan for sygdom og lignende.

Hvis du har spørgsmål eller problemer med framelding, er du altid velkommen til at kontakte Anne-Marie Fledelius på 51 50 72 21.

Formål

Formålet er at tilbyde aktiviteter for børn og unge med læring og oplevelser som omdrejningspunkt.

Sted

Borgvold i Viborg

Tilmelding