Gratis

Grønne Sammen-Kunst+Verdensmål Fuldt booket

Beskrivelse

Forløbet er desværre fuldt booket

Vil I sammen med jeres børnegruppe udforske krydsfeltet mellem natur og kunst i et kreativt værksted med en naturvejleder og en kunstner?

Igennem Viborg Kommunes indsats ”Grønne sammen” inviteres I til at deltage i værkstedsforløb med jeres børnehave/gruppe i forbindelse med Verdenstimen og Naturens Dag i uge 36, 2020.

På værkstederne vil der være fokus på børnenes fordybelse og udforskningstrang med udgangspunkt i deres egne forestillinger og idéer om verden.

Der kan være tale om en enkelt temadag eller en hel uge – det bestemmer I selv! Kulturprinsen koordinerer forløbene og faciliterer forberedelsesmødet med jer, naturvejlederen og kunstneren.

Aktiviteter

Værkstedsforløb i jeres dagtilbud 1-5 dage i uge 36, 2020

Forberedelse

Et møde hos jer med de involverede pædagoger, naturvejlederen og kunstneren faciliteret af en projektkoordinator fra Kulturprinsen. Kulturprinsen hjælper med at etablere kontakt til en kunstner og naturvejleder.

Efterbehandling

Evalueringsmøde i uge 37, 2020.

Deltagerne inviteres til BUM-konferencen "Verdensmål er vel ingen kunst?" den 5. oktober: https://bumkultur.dk/bum-konference-2020-verdensmaal-er-vel-ingen-kunst/

 

Formål

Formålet med værkstederne er, at børnene udforsker naturen gennem kunstneriske og involverende processer.

Derudover er formålet også, at de professionelle voksne – altså jer pædagoger samt naturvejledere og kunstnere – skaber indhold og udfører værkstedsaktiviteterne i fællesskab, og dermed kan lære noget af hinanden og hinandens faglighed.

Sted

Afvikles på egen institution.

Tilmelding

Kontakt Maria Bach Boserup fra Kulturprinsen for at aftale nærmere på tlf. eller mail.

Tlf.nr. 27 60 14 15
Tilmeldingsfrist
07.08.2020