Gratis

Giv den rytmegas - med Mark og Moletjavserne

Beskrivelse

Dette er et forløb under Snapsting for Børn 2021. Derfor udbydes dette forløb kun i uge 25. Snapsting for Børn er en årlig tilbagevende børnekulturfestival for alle børn i Viborg Kommune. Snapsting for Børn har som hovedmål at udfordre børn til leg og læring gennem æstetiske processer og kulturelle oplevelser.

Kom og hop, leg og dans med Mark og Moletjavserne fra Danmarks Underholdningsorkester.

 

Aktiviteter

Glæd jer til en lille time i fuldt firspring med hoppedans og trommesjov kyndigt guidet af en af de mest garvede musikere og sangere indenfor børnemusik og rytmik, Mark Johnsen. Børnene kommer ikke til at sidde stille, for de skal bruge både krop og sanser, når Moletjavserne fra Danmarks Underholdningsorkesters morgenssangsband giver den gas på deres instrumenter.
Mark guider børnene gennem nye sjove sanglege og skæve rytmer og så skal der ellers bare danses igennem til klassikere som Tju Bang Chokolademand og Haj-Sangen. Det bliver svedigt!

Mark Johnsen er guitarist og sanger og har udgivet musik både for voksne og børn. Han spiller til daglig i bandet Meta og leverer børnemusik i bandet 'Helle For Mig'. Han har mange års erfaring indenfor børnemusik og børneunderholdning og har publikum i sin hule hånd, når han optræder.

Forberedelse

Lav evt. nogle sanglege  og rytmelege i børnehaven, inden I kommer på Borgvold.

Efterbehandling

Efter aktiviteten kan I afprøve nogle af de rytmer, som I har lært  og samtale om oplevelsen og se billeder fra dagen. 

Se evt. billeder på www.viborgbib.dk/snapstingforbørn

Formål

Formålet med aktiviteterne under Snapsting for Børn er generelt, at børn udfordres i forhold til deres kulturelle dannelse. At de oplever kunst og kultur i mange forskellige afskygninger, og at de selv inddrages i forhold til disse oplevelser. Ydermere inddrager mange af aktiviteterne under Snapsting for Børn børnene i æstetiske processer, således at børnene også selv er skabende.

Formålet er at give børnene en kulturel oplevelse og at de stifter bekendskab med musik, bevægelse og motorik.

Sted
Borgvold
Hans Tausens Allé
8800 Viborg
Undervisningsmateriale

Fællessange kan sendes til øvning primo juni.

Tilmelding

Du kan tilmelde dig nedenfor på de enkelte hold via de forskellige link

Tilmeldingen åbner 11. maj kl 10.00

Sidste frist for tilmelding er 28. maj kl. 10.00

 

Mandag 21. juni kl. 10.15-11.15

Tirsdag 22. juni kl. 10.15-11.15

Onsdag 23. juni kl. 10.15-11.15

Tilmeldingsfrist
28.05.2021