Gratis

GAME STREETMEKKA

Beskrivelse

I GAME Streetmekka Viborg findes fantastiske og udfordrende faciliteter i børnehøjde. Husets 3.000 kvm rummer alt fra parkourbaner, dansesal til skaterramper mm. Der er god plads til, at børnene kan folde sig ud i uformelle rammer og snuse til streetkulturen.

Aktiviteter

GAME Streetmekka rummer mange muligheder, og for at sikre at også de mindste børn i kommunen også kommer i kontakt med streetaktiviteter, giver vi et bud på, hvordan faciliteterne kan benyttes.

Fritidsvejlederne og bevægelses- og idrætskonsulenterne er gået i samarbejde med GAME om at udvikle et idekatalog (se under materialer), der har til formål at inspirere til bevægelsesaktiviteter i GAME for 0-6 årsområdet. Der tages udgangspunkt i læreplanstemaerne, med fokus på krop, sanser og bevægelse. Aktiviteterne kan være alt fra 'jorden er giftig' til racerløb med scooter og løbecykler. Der er i forløbet fokus på bevægelsesglæde og smil på læben. Institutioner og dagplejere i Viborg Kommune kan tirsdag formiddag booke sig ind i dele eller i hele huset, og det er gratis. Dette gælder i tidsrummet 8:00 - 12:00. Udover faciliteterne stiller GAME også udstyr som bolde, løbecykler, scooter, hjelme og andre nødvendige faciliteter til rådighed. Der er mulighed for at spise madpakker i GAME.

Formål

At bruge kroppen med pulsgaranti.
At styrke børns motorik, fantasi og bevægeglæde.
At inspirere pædagogisk personale til bevægelseslege i GAME Streetmekka.

Sted
GAME Streetmekka Viborg
Nellikevej 2
8800 Viborg
Inspirationsmateriale

Idekatalog - Dagtilbud i GAME Streetmekka Viborg

Tilmelding
Tlf.nr. 53 55 50 55