Gratis

Da Lille Madsens hus blæste væk

Beskrivelse

Jakob Martin Strids populære billedbog er af pensioneret Børnebibliotekar Erik Kierkegaard blevet omsat til teater. Det er blevet til en farverig forestilling med både musik, lys, røg og dramatik.

Aktiviteter

Børnene ser forestillingen "Da lille Madsens hus blæste væk" opført af Erik Kierkegaard. Efterfølgende kan man gå på opdagelse i børnebiblioteket.

Forberedelse

Vi anbefaler, at I på forhånd har læst og eventuelt arbejdet med billedbogen inden forestillingen, da børnene undervejs stilles spørgsmål som ”Kan I huske hvad Lille Madsens hund hedder?” osv.

Efterbehandling

Legeteket har 12 sprogkufferter med udgangspunkt i bogen, som enten kan bruges før eller efter som opfølgning af forestillingen.

Formål

Formålet er at give børnene en oplevelse af børnelitteraturen på en ny og anderledes måde. De vil gennem teaterforestillingen gennemleve bogen "Da lille Madsens hus blæste væk" på en mere håndgribelig måde, så bogen bliver mere levende og fortællingen nærværende.

Eksempler fra læreplanstemaer
Kulturelt indtryk og udtryk. Børnenes får æstetiske oplevelser i direkte møde med kunstarterne scenekunst og litteratur.

Sted
Viborg Bibliotekerne
Vesterbrogade 15
8800 Viborg

Salen i kælderen.

Tilmelding

Tilmeldingen kan først ske efter 15. september.

Tilmeldingen sker efter "først til mølle princippet".

Tilmelding til Børnekulturkonsulent på mail rks [at] viborg [dot] dk.

Jeres tilmelding er først registreret, når I har fået en bekræftelse.

Tilmeldingsfrist
03.04.2020