Affaldsindsamling 2018

09.03.2018

Der er nu åbent for tilmelding til Affaldsindsamling 2018. I 2018 afholdes affaldsindsamlingen for skoler og institutioner fra den 16. til 20. april (uge 16). Har I lyst til at være med en eller flere dage? Det er gratis at deltage. Vi sender en deltagerpakke til jer, og I styrer selv forløbet. Tilmeld hele skolen, din klasse, din institution eller din dagpleje.

Den gratis deltagerpakke indeholder inspirationsmateriale til lærere og pædagoger, et nyt undervisningsmateriale samt indsamlingssække.

Lidt mere om affaldsindsamlingen

Over 125.000 børn fra skoler og institutioner var i 2017 med i den store fælles indsats for en renere og smukkere natur og et bedre miljø. Samtidig lærte vi en masse om affald, natur, kredsløb, sortering, bæredygtighed og meget mere.

Der blev i 2017 fjernet over 155.000 kg. affald fra naturen – blandt andet 107.000 metaldåser. Samtidig blev der oplevet og undervist om affald, sortering og genanvendelse overalt i landet. Se nogle af de sjove og mærkelige ting, vi har fundet tidligere her.

Affald smidt i naturen skader vores drikkevand, planter og vilde dyr. Det ødelægger oplevelserne i naturen og indeholder værdifulde ressourcer, vi skal bruge igen. Læs mere på www.affaldsindsamlingen.dk

Del jeres oplevelser på #affaldsindsamlingen