Æblekinder og mosteri

23.01.2019

Naturskolen byder atter på nye forløb og nyt udstyr. Når det engang bliver æbletid står Naturskolen klar med en nyindkøbt æblemoster med tilhørende forløb om æblematematik, æblelege, æblemadlavning og æbleyounameit. Inden da er der stadig ledige tider på Naturskolen i februar og marts, som kan bookes.

På Naturskolen har vi i januar arbejdet på at justere vores aktiviteter og beskrive nye tilbud. Et af de nye tilbud bliver æblemosteri. Vi har anskaffet os en æblemoster og tilbyder nu både børnehaver og indskoling til en dag i æblets tegn. Dagen vil indeholde både selve tilberedningen af æblerne og mostningen, men også æblematetik, gamle danske lege med æbler, undersøgelse af dyr på æbletræet og i æblerne, samt madlavning med pulpen (restproduktet fra mostningen). Vi glæder os til en sund dag med æblekinder, det skal nok blive fornøjeligt. Beskrivelse af forløbene kommer snart på klcviborg.dk.

Har I et emne, I godt kunne tænke jer, at vi tog fat på, så sig endelig til. Vi er til for at understøtte jer i jeres arbejde. Vi tilrettelægger gerne nye forløb/aktiviteter ud fra jeres ønsker, faktisk er det en rigtig god udfordring at blive spurgt om et forløb med et konkret emne.

Ledige dage på Naturskolen

Naturen kan nydes hele året og i februar og marts har Naturskolen stadig ledige dage.

I kan booke et af vores mange steder både med og uden en naturvejleder, hvad med fx en dag om pattedyr i Undallslund eller et par timer om skovens fugle for de mindste.

Find alle vores forløb her.