Gratis

Børnekunstudstilling

Beskrivelse

Børnekunstudstillingen i Gudenåhuset, Bjerringbro Bibliotek, er en årligt tilbagevendende begivenhed i april måned, hvor børn fra dagpeje, børnehaver, sfo samt skoler inviteres til at medvirke. Udstillingen arrangeres i samarbejde med Bjerringbro Kunstforening, som hvert år vælger et tema for udstillingen.
Invitationer til udstillingen udsendes i starten af januar med oplysning om årets tema samt praktiske ting som fx tilmelding mv.
Disse oplysninger kan også findes på kunstforeningens hjemmeside: www.bjerringbrokunstforening.dk

Tema 2018: Gudenåen - over og under vandet.
Aktivitet
Vær med til at skabe et kæmpe vandunivers i Gudenåhuset og lad Gudenåen springe ind i Gudenåhuset – dels som et kæmpe vægmaleri med motiver over og under vandet – og dels med løsthængende eller stående elementer.
VÆGMALERIET laves enten på papir, papirruller, på 6 mm. mdf-plader, på lærreder eller andet stort. Der skal være en over- og underlinje i maleriet ca. midt på, herefter befolker man ellers med diverse elementer over vandet og under vandet. Det kan være ét langt maleri eller flere kortere. Det må gerne være forskellige størrelser fra A3 og opefter til meget store, men IKKE tunge.
Evt. løse elementer kan være papmache, uroer, lerting osv. (husk: hvis det skal hænge i loftet, må det ikke være tungt).

Forberedelse
Snak om, hvad der gemmer sig i Gudenåen, og hvad der sker på vandet, i vandet og ved siden af - mennesker, dyr, fisk, planter, skibe, huse osv.

Efterbehandling
Kom på besøg i udstillingen og snak om egne og andres bidrag - måske får I en fornemmelse af at træde ind i en undervandsbåd.

Formål

At styrke elevernes lyst til at arbejde med kreative udtryksformer.

Sted
Realskolevej 12
8850 Bjerringbro
Gudenåhuset, Bjerringbro Bibliotek

Arbejdet med bidrag til, at udstillingen foregår i egen institution/skole.

Tilmelding